добре дошли в моя уеб сайт

Истегли CS ProMod## Производител : Valve Corporation
## Сайт на производителя : Производител
## Коментар : Статус: 2007 год.

Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person

Подобни игри: Counter-Strike:Condition Zero,Half-Life: Counter-Strike, New World Order, Tactical Ops: Assault on Terror, Team Factor, Team Fortress for Quake, Tom Clancy's Rainbow Six, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Raven Shield, Tom Clancy's Rainbow Six: Rogue Spear

Интерфейс: Английски

Multiplayer: (32) LAN, Internet

CSPromod,първата но не последна и не финална професионална версия за Counter-Strike: Source,която ще ни върне нашия любим Counter-Strike с нови движения,приятна графика,но с все същия гейм-плейс който ние така сме привикнали и който държи пред екрана милиони играчи по целия свят вече осем години. Пригответе се да видите това със собствените си очи.

Продължение на световно известната серия Counter-Strike Source,но с много по-добри движения Source. В Counter-Strike Source v 34 Proffesional Modification ,Вас ви очаква съвременна графика,нови карти и много други приятни изненади. И тук,основната идея на играта е противодействието между два отбора-терористи и контра-терористи. Всеки играч при влизане в играта си избира отбора в който иска да играе и започва играта. Целта на играта е да се изпълни задачата или да се унищожи противника, като останеш жив при това. За изпълнение на заданията ,играчите получават пари с които може да се купуват оръжия,боеприпаси и снаряжение. В играта са вградени официалните ботове на Counter-Strike Source,който ще Ви помогнат да тренирате в самостоятелна игра,но преди всичко играта е създадена за игра в Интернет.

Сега,феновете на Counter-Strike имат шанс да дадат нов живот на своята любима игра. Counter-Strike Promod - модификация на Counter-Strike: Source,която ще ви върне приятния гейм-плеи на стария и добър counter-strike в съвременна графика source,връщаща на играта нейната простота и гениалност. "Ние чакахме този момент в продължение на две години. Излизането на тази модификация,постоянно се отлагаше и ние бяхме в постоянно неведение относно прогреса за разработката на cspromod и дали въобще го има. Много пъти губихме надежда. Но сега,всички тези съмнения са в миналото и нямат вече никакво значение."

Особености на играта: в тази игра,няма морета от кръв и нереални хедшоти. Конструктивно е изменена физиката на играта,стрелбата стана по-сложна и се приближава максимално до реалността. Увеличено е разсейването на стрелбата и отката. Какво още може да се добави? Това трябва да се види!

## Изисквания : Препоръчителни системни изисквания: Windows® 2000/XP; 2.0 GHz Intel Pentium III / AMD Athlon processor; 512 MB RAM; Видео: 128 MB DirectX® 9 (NVIDIA® GeForce® FX 5600, ATI™ Radeon™ 9600 и нагоре); Аудио: DirectX 9

## Допълнително : За инсталацията: Инсталирате CSS_v34.exe със парола c-s.net.ua. Поставяте папка promod във главната папка Counter-Strike Source на вече инсталираната игра. Създавате пряк път на десктопа и дописвате в свойствата на прекия път -game promod (пример "D:GamesCounter-Strike Sourcehl2.exe" -game promod). Размер след инсталацията 6.6 ГБ. Exe version 1.0.0.34 (cstrike) , Exe build: Mar 21 2007 (3056)
Download CSS ProMod torrent
Download UTorrent program
Приятна игра :)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg